اخبار

نرم‌ افزار معماری-بهترین و کاربردی ترین برنامه های طراحی

بهترین و پرکاربردترین نرم‌ افزارهای معماری

انواع نرم‌ افزار معماری توسط معماران،مهندسان عمران،دانشجویان،طراحان داخلی و دیگر افراد مرتبط،برای ساخت خانه های دو بعدی و سه بعدی،بازسازی و طراحی های سازه موردنظر استفاده می شود.آنها از نرم افزار برای طراحی و تجسمِ سازه هایی که می خواهند بسازند،استفاده می کنند.این پلت فرم ها را می توان برای تولید نقشه ها و اسناد معماری و تکرار طراحی که فرآیندی زمان بر است،مورد استفاده قرار داد.در این عصر اتوماسیون،متخصصان از نرم افزار معماری برای به حداقل رساندن زمان و تلاش مورد نیاز برای ایجاد نقشه های ساختاری دقیق استفاده می کنند.این ابزار ویژگی های خودکار و طیف گسترده ای از طرح های دو بعدی و سه بعدی را برای ساده تر کردن طراحی ارائه می دهد.مبتدیان می توانند نرم افزار پایه را انتخاب کنند در حالی که حرفه ای ها می توانند روی برنامه های پیشرفته سرمایه گذاری کنند.

 

برای مطالعه بیشتر : پورتفولیو مهم ترین نیاز هر معمار حرفه ای یا دانشجوی معماری!

 

  1. نرم‌ افزار اتوکد AutoCAD یکی از پرکاربردترین نرم‌ افزارهای معماری

نرم افزار اتوکد از قابلیت کامل سه بعدی پشتیبانی می کند و شامل رندر سطوح مانند افزودن تکسچر و نورپردازی می شود.اتوکد از مدیریت مجوز شبکه استفاده می کند و به شما امکان می دهد چندین نسخه از نرم افزار را با یک گروه کاربری بزرگ به اشتراک بگذارید و می توانید آن را برای اطلاعاتی مانند مشخصات و ابعاد مواد به پایگاه های داده خارجی متصل کنید.اتوکد از قالب‌های فایل طراحی به نام فایل‌های DWS پشتیبانی می‌کند که پیش‌نویس‌ها را مجبور می‌کند به استانداردهای طراحی خاص مانند ANSI و ISO پایبند باشند و سبک‌های متن،بلوک‌های عنوان ترسیم،سبک‌های ابعاد و طرح‌بندی از پیش تعیین‌شده داشته باشند.

نرم‌ افزار اتوکد AutoCAD

 

 

چه کسانی بیشتر از نرم افزار معماری اتوکد استفاده می کنند؟

·        معماران

·        مهندسان

·        طراحان داخلی

·        سایر حرفه ها

طراحان و مهندسان صنعتی ، مهندسان برق ، طراحان لوله کشی، HVAC و MEP ، مهندسان ساخت و ساز ، مهندسین سازه ، مدیران پروژه ، طراحان مد ، هنرمندان و مجسمه سازان

نرم‌ افزار رویت Revit Architecture

 

نرم‌ افزار رویت   Revit Architecture

Revit یک نرم‌افزار قدرتمند است که معماران و طراحان را قادر می‌سازد تا از ابزارهای پیشرفته و ویژگی‌های کلیدی برای بهبود فرآیندهای کاری،ساده‌سازی،مدل‌سازی ونیز امکان همکاری بین تیم‌ها استفاده کنند.این یک استاندارد صنعتی برای متخصصان مختلف است که به نرم افزاری نیاز دارند که گردش کارِ کارآمد و نتایج دقیق را ارائه دهد.ابزارهای پیشرفته طراحی ساختمان های سفارشی،ویرایش سریع و رندر بهینه را امکان پذیر می کنند.درباره ویژگی‌هایی که ارتباط متقابل را فعال می‌کنند،که همکاری بین تیم‌های متخصص را تسهیل می‌کند،بیشتر بیاموزید.

 

نرم افزار آرشیکد  Archicad از جمله نرم‌ افزارهای معماری

نرم افزار ArchiCAD اولین نرم افزار BIM است که در سال 1987 به صورت تجاری در دسترس قرار گرفت.واقعیت جالب این است که این نرم افزار توسط یک فیزیکدان که علیه دولت کمونیستی مجارستان شورش می کرد توسعه یافت!

یک مدل ArchiCAD شامل عناصر طراحی سه بعدی مانند دیوارها و ستون ها و عناصر طراحی دو بعدی مانند ابعاد،متن و برچسب ها است. علاوه بر این،از آنجایی که این مدل نیز یک مدل BIM است،ابرداده عناصر طراحی و ویژگی ها را حمل می کند. طراحی شده توسط معماران برای معماران،یک بسته کامل BIM است که می تواند از مراحل اولیه طراحی مورد استفاده قرار گیرد،بنابراین معماران و طراحان نیازی به بازدیدهای تکراری از نرم افزارهای مختلف برای مدل های ارائه و مستندات ندارند. ArchiCAD همچنین دارای بیش از یک محیط رندر متناسب با نیازهای کاربر از رندرهای غیرفوتورئالیستی با Sketch Render تا رندر بالا با CineRender است.

نرم افزار تری دی مکس 3Ds Max

 

نرم افزار تری دی مکس 3Ds Max

3ds Max  که قبلا به عنوان یک استودیوی سه بعدی ویا استودیوی سه بعدی مکس شناخته می شد،یک برنامه کاربردی مدل سازی،انیمیشن و رندر حرفه ای برای ساخت انیمیشن های سه بعدی،مدل ها،بازی های تعاملی،جلوه های بصری برای صنعت وحتی سرگرمی است.نقش بسیار مهمی در طراحی اشکال دوبعدی ومدل های سه بعدی دارد.این نرم افزار می تواند با استفاده از یک کاراکتر خاص به نام سینماتیک معکوس،که اجزای مختلف یک شخصیت را به هم پیوند می دهد،شخصیت ها را زنده کند.

قابلیت مدل‌سازی معماری را دارد و به عنوان ابزاری در مجموعه طراحی و ساخت محصول عمل می‌کند.این یک نرم افزار بزرگ است که تقریباً در هر صنعتی برای اهداف مختلف استفاده می شود.درک آن برای یک کاربر مبتدی آسان نیست،اما مطمئناً باعث پیشرفت شغلی آنها خواهد شد.

نرم افزار های پرکاربرد دیگری نیز وجود دارند که در روزهای آینده به معرفی آنها خواهیم پرداخت.از جمله دیگر نرم افزار های معماری و طراحی،میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

 

    • پلاگین وی ری V-Ray

    •  پلاگین کرونا Corona

    • نرم افزار لومیون Lumion

    • نرم افزار ایندیزاین In-Design

    • نرم‌ افزار اسکچاپ SketchUp

    • پلاگین اینسکیپ Enscape

    • نرم‌ افزار راینو Rhino 3D

    • نرم افزار ایلاستریتورillustrator

    • گرس هاپرس Grasshopper

    •  نرم‌ افزار مایا Maya

    •  نرم افزار بلندر Blender

    •  نرم افزار آنریل انجین Unreal Engine

    •  مارولوس دیزاینر معماری Marvelous Designer

    •  نرم افزار فتوشاپ Photoshop

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *